Comparteix-ho a:
Loteria del Nen 2016

El 22654, primer premi de la Loteria del Nen

Primer premi de la Loteria del Nen.

El primer premi del sorteig extraordinari de la loteria del Nen, celebrat avui i dotat amb dos milions d'euros per sèrie (200.000 euros al dècim), ha recaigut en el número 22654 i ha estat molt repartit.

Les butlletes han estat consignats en les poblacions de Pasai Antxo (Guipúscoa), San Clodio (Lugo), Vall d'Uxo (Castelló), Lleida, Granada, Màlaga, Saragossa, Torremendo (Alacant), Roquetas de Mar (Almeria), Gijón (Astúries), Badalona (Barcelonès), Barcelona i San Vicenç de Castellet (Bages).

Aquest primer premi ha estat també venut a Bilbao, Castelló de la Plana, La Corunya, Quiroga (Lugo), Madrid, Alhama de Múrcia i en les localitats gaditanes d'Algesires, Conil de la Frontera i Jerez de la Frontera.

No ha ocorregut així amb el segon ni el tercer premi, que s'han quedat a Madrid i a la província de Palència, respectivament.

El segon, dotat amb 750.000 euros per sèrie (75.000 euros al dècim), ha correspost al número 60755, i s'ha venut íntegrament a l'administració número 1 de Madrid, ubicada al carrer Santa Engracia, en el castís districte de Chamberí.

També el tercer premi (95395) se n'ha anat íntegre a una localitat, en aquest cas a Guardo, a la província de Palència.
Comprovar Loteria del Nen {C}2023

 
 
 

Widget Loteria de Nadal

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
 
Directe Loteria de Nadal

Loteria de Nadal 2022

Tota l'actualitat i retransmisió en directe del sorteig de Nadal.

Llista Oficial de Loteria

Llista Oficial de Loteria

Descarrega't aquí la llista oficial del Nen
Pots comprovar si has estat premiat en el sorteig del Nen amb el nostre cercador de números.

 
Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

No oblidis comprovar els teus dècims de Loteria de Nadal des del nostre cercador.
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte de  Prensa Ibérica Media

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM