Comparteix-ho a:

La Grossa del Nen és el 30.875 i el segon premi recau en el 46.674

La Grossa del Nen és el 30.875 i el segon premi recau en el 46.674

El 30.875 ha estat premiat amb la grossa del Sorteig Extraordinari de Reis, dotat amb dos milions d'euros per sèrie, que ha estat venut Alacant, Lleó, Madrid, Múrcia i Tenerife. (Comprova aquí el teu número)

Per la seva banda, el 46.674 ha estat premiat amb el segon premi, dotat d'un milió d'euros per sèrie i que ha estat venut a les localitats d'Albacete, Banyeres de Mariola (Alacant), Almeria, Guareña (Badajoz), Cala Rajada ( Mallorca), Palma de Mallorca, Badalona (Barcelona), Torrelavega (Cantàbria), Azuqueca de Henares (Guadalajara), San Emiliano (Lleó), Madrid, Múrcia, Valladolid i Lugo.

El Sorteig Extraordinari del Nen 2013 ha repartit, en total, 840 milions d'euros en premis i a causa de l'entrada en vigor d'un nou impost creat pel Govern, els premis majors de 2.500 euros tindran una retenció del 20 per cent. Amb el nou gravamen, les probabilitats de tenir premi no canvien, encara que sí ho fa la recaptació que va a les arques de l'Estat, així com lògicament els diners que reben els afortunats.

Concretament, amb el 'Nen', l'Estat percebrà un 36 per cent de la recaptació, respecte del 30 per cent d'abans, mentre que els guanyadors dels premis superiors a 2.500 euros veuran disminuït el seu import un 20 per cent.
Comprovar Loteria del Nen {C}2023

 
 
 

Widget Loteria de Nadal

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
 
Directe Loteria de Nadal

Loteria de Nadal 2022

Tota l'actualitat i retransmisió en directe del sorteig de Nadal.

Llista Oficial de Loteria

Llista Oficial de Loteria

Descarrega't aquí la llista oficial del Nen
Pots comprovar si has estat premiat en el sorteig del Nen amb el nostre cercador de números.

 
Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

No oblidis comprovar els teus dècims de Loteria de Nadal des del nostre cercador.
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte de  Prensa Ibérica Media

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM