Comparteix-ho a:

El tercer premi de la Loteria de Nadal, el 78748, se'n va a Navarra

Nicol Valenzuela i Lorena Stefan han cantado el tercer premio

El tercer premi de la Loteria de Nadal ha estat per al 78748 i s’ha venut íntegrament al municipi navarrès de San Adrián. El premi està dotat amb 500.000 euros la sèrie i ha sortit quan només passaven dos minuts de les dotze del migdia, just després d’un dels cinquens premis i de la Grossa.

El tercer premi l'han cantat a les 12.02h les nenes Lorena Stefan i Nicole Valenzuela, que curiosament pocs minuts abans havien cantat la Grossa de Nadal.

José Luis Martínez és el responsable de l'administració del carrer Santa Gema 16 de San Adrián, que ha repartit 82,5 milions d'euros. "Estem desbordats i contentíssims", ha manifestat. Martínez ha explicat que el número el van comprar veïns del municipi, que té més de 6.000 habitants. A més, també es va vendre al bar Lupin de la localitat, a la carnisseria Mateo de Calahorra i la cooperativa San Gregorio del Vino de Azagra.

És el primer cop que aquest establiment, que porta gairebé 30 anys a San Adrián, ven un premi important del sorteig de la Loteria de Nadal.

Un pessic a Manlleu

Tot i que aquest tercer premi ha passat de llarg de Catalunya, indirectament sí ha portat sort al Principat. Així, el número anterior al 78747 ha deixat un pessic de 600.000 euros a Manlleu. Concretament a l'administració número 2 del municipi osonenc, amb 35 anys d'història.

La responsable de l'administració, Fina López, ha explicat que alguns dels dècims s'han venut per finestreta, tot i que la gran majoria han quedat repartits entre dos negocis de la ciutat, l'empresa Gràfiques Manlleu i el bar Teteras. López s'ha mostrat molt satisfeta i ha relatat que és el segon premi més important que reparteixen de la Rifa de Nadal, després que l'any 2013 venguessin un cinquè premi. Es dóna la casualitat que un estanc de Manlleu també ha repartit aquest dijous 200.000 euros d'un quart premi.
Comprovar Loteria Nadal 2022

Directe Loteria de Nadal

Loteria de Nadal 2022

Tota l'actualitat i retransmisió en directe del sorteig de Nadal.

Widget Loteria de Nadal

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
 
Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

No oblidis comprovar els teus dècims de Loteria de Nadal des del nostre cercador.
Mapa premis loteria nadal

La Grossa de Nadal

Fins l'any passat la ‘Grossa’ de Nadal, és més grossa que mai
La Grossa de Nadal augmentó el seu premi. En aquesta edició, el major premi de la Loteria de Nadal estarà dotat amb quatre milions d'euros per sèrie, 400.000 euros per dècim premiat.

Directo Loteria de Navidad

Loteria de Navidad 2022

Toda la actualidad y retransmisión en directo de la Lotería de Navidad

 
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte de  Prensa Ibérica Media

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM