Comparteix-ho a:

El 51244, segon premi de la Loteria de Nadal 2017

Segon premi de la Loteria de Nadal 2017.

El 51244 és el segon premi del Sorteig de Nadal, que ha repartit 125.000 euros al dècim.

A les 9.56 hores, les nenes Natzaret Blanco i Yanisse Alexandra Soto han cantat el número a la segona taula del Sorteig Extraordinari de Nadal, que s?ha tornat a celebrar, un any més, al Teatro Real de Madrid.

El 51244 ha estat el quart dels grans premis de la Loteria de Nadal a sortir i, de les 170 sèries que s'han posat en circulació i que s'han venut en més de 60 establiments, 130 han anat a parar a l'Administració número 1 de Santander, que ha repartit el número sobretot en la penya taurina Félix Rodríguez, els integrants de la qual s'embutxacaran prop de 75 milions d'euros.

La sort també ha viatjat fins a la coneguda administració de La Bruixa d'Or de Sort (Lleida), que ha repartit, entre d?altres premis, el 51.244.

L'emblemàtica Doña Manolita ha venut a Madrid, segons un portaveu d'aquesta administració, dues sèries del segon premi, el que suposa un total de 2,5 milions d'euros.

El segon premi de la Loteria de Nadal s'ha venut també a les províncies d'Albacete, Balears, València, Las Palmas, Lleó, Còrdova, Orense, Pontevedra, Àlaba, Badajoz, Barcelona, Càceres, Cadis, Castelló, Ciudad Real, La Corunya, Guipúscoa, Granada, Jaén, Lugo, Múrcia, Navarra, Pontevedra, Salamanca, Sevilla, Sòria, Tarragona i Saragossa.
Comprovar Loteria Nadal 2020

Directe Loteria de Nadal

Loteria de Nadal 2020

Tota l'actualitat i retransmisió en directe del sorteig de Nadal.

Widget Loteria de Nadal

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
 
Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

No oblidis comprovar els teus dècims de Loteria de Nadal des del nostre cercador.
Mapa premis loteria nadal

La Grossa de Nadal

Fins l'any passat la ‘Grossa’ de Nadal, és més grossa que mai
La Grossa de Nadal augmentó el seu premi. En aquesta edició, el major premi de la Loteria de Nadal estarà dotat amb quatre milions d'euros per sèrie, 400.000 euros per dècim premiat.

Directo Loteria de Navidad

Loteria de Navidad 2020

Toda la actualidad y retransmisión en directo de la Lotería de Navidad

 
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte de  Prensa Ibérica Media

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM