Comparteix-ho a:
Loteria de Nadal 2013

62246, la Grossa de la Loteria de Nadal

La Grossa de Nadal recau en el 62246

El número 62246 ha resultat premiat amb la Grossa, el primer premi del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, dotat amb 4.000.000 euros per sèrie, i una sèrie ha recaigut a Catalunya, a Barcelona.

El número ha estat cantat a les 10.46 hores en el sisè filferro de la quarta taula: els petits Joel Fernández Godos i Andrea Ladrón Guevara han cantant aquest any la Grossa, mentre que Lorena Stefan i Erika Medina Fernández han estat els encarregats d'extreure les boles.

Aquest anys el primer premi del Sorteig de la Loteria de Nadal ha estat molt repartit, ja que ha recaigut en administracions de Mondragón (Guipúscoa), Leganés (Madrid), València, Quintanar de la Orden (Toledo), Madrid, Palència, Avilès (Astúries), Huelma (Jaén), Manises (València), O Roser (Pontevedra), Bailen (Jaén) y Sanlúcar la Mayor (Sevilla).
Comprovar Loteria Nadal 2022

Directe Loteria de Nadal

Loteria de Nadal 2022

Tota l'actualitat i retransmisió en directe del sorteig de Nadal.

Widget Loteria de Nadal

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
 
Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

No oblidis comprovar els teus dècims de Loteria de Nadal des del nostre cercador.
Mapa premis loteria nadal

La Grossa de Nadal

Fins l'any passat la ‘Grossa’ de Nadal, és més grossa que mai
La Grossa de Nadal augmentó el seu premi. En aquesta edició, el major premi de la Loteria de Nadal estarà dotat amb quatre milions d'euros per sèrie, 400.000 euros per dècim premiat.

Directo Loteria de Navidad

Loteria de Navidad 2022

Toda la actualidad y retransmisión en directo de la Lotería de Navidad

 
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte de  Prensa Ibérica Media

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM