Menú mòbil Loteria de Nadal
Loteria de Nadal 2016 > Notícies > El 66513, la Grossa de Nadal, cau íntegrament a Madrid

El 66513, la Grossa de Nadal, cau íntegrament a Madrid

Els propietaris de l'administració de Madrid on s'ha repartit la Grossa

La Grossa de la Loteria de Nadal ha caigut enguany en el número 66513. En aquesta ocasió, la sort del principal premi del Sorteig Extraordinari de Nadal ha tornat a passar de llarg a Catalunya. Aquest any la Grossa, valorada en 4 milions d'euros la sèrie, ha sortit a les 11.57h i ha caigut íntegrament a Madrid. Això no obstant, un intercanvi entre l'administració de loteria afortunada i la del poble d'Abadiño (Biscaia) ha repartit diners també en aquesta localitat. Concretament, David Lobato, un dels seus titulars, assegura que es van canviar cinc sèries i que el 66513 els ha deixat 20 milions d'euros. COMPROVA AQUÍ els teus dècims

Ha estat un primer premi que s'ha fet esperar i no ha sortit del bombo fins poc abans de les 12 del migdia, quan ja s'havien celebrat prop de tres hores de sorteig al Teatro Real de Madrid. Les 165 sèries del número s'han venut a l'administració 32 de Madrid, situada al Paseo de la Esperanza, molt a prop de l'estació d'Atocha, on ha caigut una autèntica pluja de diners.

Nicol Valenzuela i Lorena Stefan han estat les encarregades de cantar la Grossa de la Loteria de Nadal i ho han fet per segon any consecutiu. Eren les 11.57 h. Com a curiositat, elles mateixes també han portat la sort a molts pobles en cantar un cinquè premi i el tercer en tant sols deu minuts de diferència i d'autèntica bogeria.

Igual que per a la Grossa, també ha fet falta esperar per conèixer el número que s'ha endut el segon premi del sorteig. Els nens de San Ildefonso l'han cantat mitja hora abans que la Grossa de la Loteria de Nadal, a les 11.20 h. El 04536 ha dut sort a moltes localitats catalanes, entre elles Abrera, Vic, Lleida, Salou, Tarragona, l'Hospitalet, Portbou, Olot, Platja d'Aro, Falset, Deltebre. Mentre, el tercer premi ha estat per al 78748, venut a Navarra.

Sis minut ha tardat a sortir el primer premi del sorteig

A les 9.11 h del matí ha començat el sorteig al Teatro Real de Madrid que, un 22 de desembre més, estava ple de nervis i il·lusió. I de fet, el primer guardó important no s'ha fet esperar, a les 09.16 h, quatre minuts després de començar ha sortit el primer quart premi del matí, que ha correspost al número 59444, guardonat amb 200.000 euros cada sèrie. S'ha venut a Roses, Manlleu, Sort i Tarragona. L'altre quart del sorteig ha estat el 07211 (Barberà del Vallès i Sant Andreu de la Barca).

Una hora després ha sortit un nou premi, un cinquè, que ha anat a parar al 22259, venut de forma molt repartida per tot l'Estat. A Catalunya, ha portat sort a Barcelona, Lloret, Sant Andreu de la Barca i Llançà.

La mateixa sort han tingut els propietaris del 39415, que ha sortit a les 11.20 h. S'ha venut a Manlleu, Vic, Sort i Barcelona, entre altres ciutats. Els altres cinquens han estat el 03371, el 60272, 68981, el 70264 i el 91917.
Comprovar Loteria Nadal 2016

Directe Loteria de Nadal

Loteria de Nadal 2016

Tota l'actualitat i retransmisió en directe del sorteig de Nadal.

Widget Loteria de Nadal

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
 
Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

No oblidis comprovar els teus dècims de Loteria de Nadal des del nostre cercador.
Mapa premis loteria nadal

La Grossa de Nadal

Fins l'any passat la ‘Grossa’ de Nadal, és més grossa que mai
La Grossa de Nadal augmentó el seu premi. En aquesta edició, el major premi de la Loteria de Nadal estarà dotat amb quatre milions d'euros per sèrie, 400.000 euros per dècim premiat.

Directo Loteria de Navidad

Loteria de Navidad 2016

Toda la actualidad y retransmisión en directo de la Lotería de Navidad

 
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte d' Editorial Prensa Ibérica

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM