Comparteix-ho a:

Les dates de divorcis, casaments i aniversaris, els números que es demanen a la Grossa de Nadal

El 13, la terminació preferida de la Loteria de Nadal 2013

El dia del naixement d'un fill , un casament o l?aniversari acostumen a ser els números preferits a l'hora de comprar una xifra determinada per la Loteria de Nadal, segons els loters de l'Administració n º 1 de Loteries de Lleida (www.loteriaslleida.com), la més antiga de la ciutat, que reparteix sort des de 1955.

També hi ha altres números que es demanen "en massa". Es tracta d'aquelles sèries que recullen dates d'esdeveniments importants a nivell social o polític, com una gran victòria esportiva, la mort d'un personatge famós, l'elecció d'un nou Papa o algun moment històric.

Destaquen, per exemple, el 13313 (data de la proclamació del Papa Francesc), el 70.913 (dia del 'relaxing cup of cafè con leche'), o el 24713 (dia la tragèdia de Santiago).

Loteriaslleida.com recorda que la repercussió que tenen certes notícies al llarg de l'any són un gran reclam per a la compra de Loteria de Nadal, com ja ha passat en diferents ocasions. Aquestes peticions es reben tant a través del web com per correu electrònic o físicament a l'Administració.

Independentment del valor personal que es dóna a la sèrie escollida, són moltes les persones que es mantenen un any rere l?altre fidels a la mateixa seqüència numèrica. Aquestes persones solen creure que complint amb aquesta tradició és més probable que un dia o altre la sort jugui de part seva, ja sigui per fidelitat o superstició.


El 13 , la terminació estrella

La fòbia o por irracional al número 13 té nom: 'triscaidecafobia'. No obstant això, la Loteria de Nadal és un dels pocs àmbits en què el nombre 13 no només perd la seva superstició, sinó que es converteix en una de les terminacions més buscades. Aquest any, a més, el 13 és sol·licitat per partida doble ja que les dues últimes xifres de l'any en curs sempre es converteixen en unes de les més buscades pels jugadors.

"L'any passat, per exemple, el número més venut a la nostra administració va ser el 22012, que contenia el 2012 i el 22 del 12, que és el dia del sorteig", explica David Masip, gerent de l'Administració nº 1 de Loteries de Lleida.
Comprovar Loteria Nadal 2022

Directe Loteria de Nadal

Loteria de Nadal 2022

Tota l'actualitat i retransmisió en directe del sorteig de Nadal.

Widget Loteria de Nadal

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
 
Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

No oblidis comprovar els teus dècims de Loteria de Nadal des del nostre cercador.
Mapa premis loteria nadal

La Grossa de Nadal

Fins l'any passat la ‘Grossa’ de Nadal, és més grossa que mai
La Grossa de Nadal augmentó el seu premi. En aquesta edició, el major premi de la Loteria de Nadal estarà dotat amb quatre milions d'euros per sèrie, 400.000 euros per dècim premiat.

Directo Loteria de Navidad

Loteria de Navidad 2022

Toda la actualidad y retransmisión en directo de la Lotería de Navidad

 
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte de  Prensa Ibérica Media

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM