Comparteix-ho a:

Eufòria continguda i sense públic a l'administració de Ripoll que ha repartit 7,5 milions amb un tercer premi

Eufòria continguda i sense públic a l'administració de Ripoll que ha repartit 7,5 milions amb un tercer premi

Només periodistes i cap premiat a l'administració 'El Trébol' de la plaça Clavé, a Ripoll, on aquest dimarts s'han repartit 15 sèries del tercer premi de la rifa de Nadal, el 52472. La pandèmia ha desvirtuat la celebració, ja que altres anys, assegura la propietària, l'administració estaria plena de gent i, en canvi, aquest cop, no s'hi ha apropat ningú. En total, s'han repartit 7,5 MEUR. Tots els dècims per finestreta i, entre ells, "gent de tot tipus". Es dona el cas que la jove de la propietària també ha repartit cinc sèries del premi a l'administració que regenta a Anglès (La Selva). Aquest és el cinquè guardó important que donen en aquesta administració de Ripoll en els darrers 10 anys.
"Som una administració amb molta sort", afirmava amb un somriure la Pilar Sebastián, propietària de l'administració El Trèvol de Ripoll poc després de conèixer que havien venut el tercer premi del sorteig de Nadal, el 52472. El número ha vingut de Conca (Castella-la Manxa) on cada any fan un intercanvi de números amb una altra administració d'allà.

Sebastián, que és la segona generació d'aquest administració des que la va obrir la seva mare, explica que des que va començar a dirigir el negoci el 2000 ja han repartit cinc premis de Nadal. En total, han venut 13 sèries a Ripoll mateix i 2 més que han anat a Andorra. Cada bitllet són 50.000 euros, de manera que en total han repartit 7,5 MEUR. I a l'altra establiment que tenen a Anglès des del novembre, també han venut cinc sèries.

És el segon premi més important que venen. L'any passat ja van repartir 17 MEUR en dècims del tercer premi de la loteria de Nadal. "Som l'administració que més ha donat de tota la província de Girona", afirma amb orgull la propietària. I ja té tota una paret plena de números premiats a dins l'establiment. Al marge d'alguna bruixa que tenen de decoració, Sebastián confia plenament amb la verge del Pilar, una figura petita que li van regalar quan va fer la comunió. I des de llavors, diu, creu que li ha portat sort.
Una celebració estranya

La pandèmia ha fet que la celebració hagi quedat reduïda a algunes felicitacions presencials que passaven per allà i preguntaven per la presència de mitjans. "Un altre any això estaria plena de gent", remarca. El mòbil, però, no ha deixat de sonar. El seu fill, en Marc Rosa, explica que no ha parlar directament amb cap dels afortunats però que sap que ha quedat repartit entre famílies amb més diners i d'altres amb menys. També amb visitants que acudeixen expressament a l'administració perquè ja tenen un renom. "Tots els dècims s'han venut a finestreta", assegura.

Han encetat dues ampolles de cava per fer-se les fotografies amb el número agraciat. "Ja ho celebrarem més endavant, perquè segur que en donarem més (de premis)", diu la dona amb optimisme. Preveuen que aquests dies de Nadal tindran molta feina, però afirmen sentir-se molt satisfets de contribuir a alleugerir les dificultats d'algunes famílies en un any tan complicat com aquest per culpa de la covid-19.

A banda d'aquest tercer premi, al Ripollès també s'ha venut un dècim a Campdevànol del cinquè premi de la rifa el 86986.
Comprovar Loteria Nadal 2022

Directe Loteria de Nadal

Loteria de Nadal 2022

Tota l'actualitat i retransmisió en directe del sorteig de Nadal.

Widget Loteria de Nadal

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
 
Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

No oblidis comprovar els teus dècims de Loteria de Nadal des del nostre cercador.
Mapa premis loteria nadal

La Grossa de Nadal

Fins l'any passat la ‘Grossa’ de Nadal, és més grossa que mai
La Grossa de Nadal augmentó el seu premi. En aquesta edició, el major premi de la Loteria de Nadal estarà dotat amb quatre milions d'euros per sèrie, 400.000 euros per dècim premiat.

Directo Loteria de Navidad

Loteria de Navidad 2022

Toda la actualidad y retransmisión en directo de la Lotería de Navidad

 
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte de  Prensa Ibérica Media

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM