Comparteix-ho a:
Loteria de Nadal 2014

La Grossa de Nadal (13437) esquiva Catalunya

Dos afortunats celebren el primer premi de la Grossa de Nadal a la Corunya.

La Grossa de Nadal és el 13437 i ha passat de llarg a Catalunya. La Grossa, premiada amb 4 milions d'euros la sèrie, ha portat la sort sobretot a Madrid on s'han venut 118 sèries, concretament a una administració situada al Carrer Zurbano. També s'han beneficiat del primer premi Cadis, Albacete, Logronyo, Càceres, la Corunya, Las Palmas, Lleó, Lugo i Múrcia.

El primer premi amb què ha estat guardonat el número 13437, dotat amb 4 milions d'euros per cada sèrie, no s'ha cantat fins a les 13:00h, al novè filferro de la novena taula. D'aquesta manera, s'ha convertit en la Grossa que més s'ha fet esperar des del 1990.

Finalment, Catalunya no ha estat especialment afortunada i el Principat només ha recuperat uns 190 milions dels 369 que havia invertit comprant dècims.

Enguany, els nens afortunats que han cantat la Gossa han estat Ismael Rastrelli Mekerbech i Janna Flores Villavicencio, mentre que Marileisi González i Rubén Gómez Sánchez han estat els encarregats de treure les boles. El 13437 és també una de les Grosses més baixes del segle, només pel darrere de la del 2007 (6381) i del 2002 (8103).

El primer premi del Sorteig de la Loteria de Nadal ha repartit 484 milions d'euros a Madrid. El barri madrileny de Chamberí, on s'ubica l'administració del carrer Zurbano que ha repartit les 118 sèries, ha estat el més afortunat. Un dels seus responsables, Lino Cuervo, s'ho prenia amb calma: "són coses que passen, estic content per mi i pels meus amics".

Per la seva parte, El Bosque (Cadis), un municipi d'uns 2.000 habitants, ha estat l'altre gran afortunat per la Grossa de Nadal. En total en aquest municipi s'han vengut 80 milions en dècims i participacions, distribuides des del restaurant El Duque. L'alcaldessa de la localitat, Inmaculada Gil, ha destacat l'"enorme" injecció econòmica que suposarà pel municipi aquest premi.

La resta de milions de la Grossa s'han repartit entre les localitats de Mazarrón (Múrcia), L'Eliana (València), Albacete, Coria (Càceres), la Corunya, Carballo (la Corunya), Sant Bartolomé (Las Palmas), Boñar (León), Lugo i Múrcia.

Una de les novetats del sorteig d'enguany de la Loteria de Nadal és que molts dels premis ja es poden cobrar a partir d'aquest dilluns a les 6 de la tarda, ja que als punts de venda es poden pagar els premis de fins a 2.500 euros, mentre que per la resta s'haurà d'acudir a entitats financeres.

Aquest 2014 les vendes de la Loteria de Nadal han augmentat un 4,64% al conjunt de l'Estat espanyol respecte al 2013, un increment que suposa un punt d'inflexió després dels retrocessos dels últims sis anys. La despesa mitjana per habitant ha estat de 52,45 euros (49,99 euros el 2013) i el total de vendes han augmentat a 2.472.121.160 euros.

La província de Soria ha estat un any més la que ha registrat una major despesa per habitant, amb 195,60 euros, mentre que Melilla i Ceuta (12,03 i 13,60 euros) són les que menys han jugat.
Comprovar Loteria Nadal 2022

Directe Loteria de Nadal

Loteria de Nadal 2022

Tota l'actualitat i retransmisió en directe del sorteig de Nadal.

Widget Loteria de Nadal

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
 
Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

No oblidis comprovar els teus dècims de Loteria de Nadal des del nostre cercador.
Mapa premis loteria nadal

La Grossa de Nadal

Fins l'any passat la ‘Grossa’ de Nadal, és més grossa que mai
La Grossa de Nadal augmentó el seu premi. En aquesta edició, el major premi de la Loteria de Nadal estarà dotat amb quatre milions d'euros per sèrie, 400.000 euros per dècim premiat.

Directo Loteria de Navidad

Loteria de Navidad 2022

Toda la actualidad y retransmisión en directo de la Lotería de Navidad

 
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte de  Prensa Ibérica Media

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM