Comparteix-ho a:

Juga a la loteria La13 de Girona

Juga a la loteria La13 de Girona

Juga amb Loteria La13 de Girona i et passaran per alt totes les supersticions. Amb més de 20 anys d'història, aquesta entitat ja ha repartit més d'1.200.000 euros des de la seva petita finestreta. I aquest any esperen repartir encara més il·lusió entre tots els seus clients.

Situada al Centre Comercial Carrefour, al costat de l'Hospital Josep Trueta, l'entitat és l'administració de loteries número 13 de Girona, d'aquí el seu nom.

Actualment, Carme Casassas és la propietària del negoci que gestiona el seu fill, en Nil Ubanell, i la seva nora, la Núria Pou, després de la jubilació de la Maria Martí, que va estar 20 anys al capdavant de la loteria número 13 de Girona. Un número curiós tractant-se de loteria. «En algunes cultures, però, el 13 va lligat a la bona sort. Molta gent ve a comprar dècims que acaben amb aquest número», destaca Casassas.

L'entitat també disposa de servei online perquè aquell qui ho desitgi pugui comprar un número de manera fàcil, ràpid i pràctic a través de la seva pàgina web: www.loteriala13girona.com

La pàgina també permet als seus usuaris jugar a la Primitiva, el Gordo de la Primitiva, la Bonoloto, l'Euromillones, la Quiniela i el Quinigol.
Comprovar Loteria Nadal 2022

Directe Loteria de Nadal

Loteria de Nadal 2022

Tota l'actualitat i retransmisió en directe del sorteig de Nadal.

Widget Loteria de Nadal

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
 
Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

No oblidis comprovar els teus dècims de Loteria de Nadal des del nostre cercador.
Mapa premis loteria nadal

La Grossa de Nadal

Fins l'any passat la ‘Grossa’ de Nadal, és més grossa que mai
La Grossa de Nadal augmentó el seu premi. En aquesta edició, el major premi de la Loteria de Nadal estarà dotat amb quatre milions d'euros per sèrie, 400.000 euros per dècim premiat.

Directo Loteria de Navidad

Loteria de Navidad 2022

Toda la actualidad y retransmisión en directo de la Lotería de Navidad

 
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte de  Prensa Ibérica Media

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM