Comparteix-ho a:

L'administració de Badalona que ha repartit el segon premi ha venut dues de les 15 sèries que tenia

L'administració de Badalona que ha repartit el segon premi ha venut dues de les 15 sèries que tenia

L'administració de loteria del centre comercial Màgic de Badalona ha repartit 2,5 milions d'euros del segon premi de la rifa de Nadal, el 06095. Amb tot, els seus propietaris han lamentat que només han pogut vendre dues de les 15 sèries que tenien perquè el centre ha estat tancat vuit setmanes per les restriccions per la covid-19 en el moment de més vendes de l'any. "Vam obrir el dia 14 després de vuit setmanes tancats i ahir vam intentar vendre una mica de tots els números que teníem per donar algun premi", ha afegit el Miguel, copropietari de l'administració junt amb l'Anna, la seva germana. Tot i l'alegria de repartir un segon, asseguren que tenen un sentiment és "agredolç" perquè ha estat un any molt dur i complicat.

Els germans, una mica aclaparats per la presència de mitjans de comunicació, han lamentat que aquest any han perdut el 60% de les vendes per culpa de les restriccions i que esperen que l'alegria de repartir un premi tant important, encara que hagin hagut de tornar 13 sèries, "els ajudi a remuntar".

EL Miguel explica que ja van repartir un cinquè premi de al rifa de Nadal el 2015, però que enguany tot ha estat diferent per culpa de la covid-19. "És molt trist. Només has de veure com està el centre comercial amb tots els bars tancats", assenyala.
Comprovar Loteria Nadal 2022

Directe Loteria de Nadal

Loteria de Nadal 2022

Tota l'actualitat i retransmisió en directe del sorteig de Nadal.

Widget Loteria de Nadal

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
 
Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

No oblidis comprovar els teus dècims de Loteria de Nadal des del nostre cercador.
Mapa premis loteria nadal

La Grossa de Nadal

Fins l'any passat la ‘Grossa’ de Nadal, és més grossa que mai
La Grossa de Nadal augmentó el seu premi. En aquesta edició, el major premi de la Loteria de Nadal estarà dotat amb quatre milions d'euros per sèrie, 400.000 euros per dècim premiat.

Directo Loteria de Navidad

Loteria de Navidad 2022

Toda la actualidad y retransmisión en directo de la Lotería de Navidad

 
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte de  Prensa Ibérica Media

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM