Comparteix-ho a:
Loteria de Nadal 2014

L'Hospitalet de Llobregat ven íntegrament el tercer premi (07637)

Alegria a l'administració número 37 de l'Hospitalet de Llobregat.

L'administració número 37 de l'Hospitalet de Llobregat, a Gran Via 2, ha repartit 80 milions d'euros a la rifa de Nadal venent íntegre el número 07637. Gran part del número ha estat venut entre botiguers del centre comercial que quan han sabut la notícia s'han acostat fins l'administració per celebrar-ho.

La responsable de l'administració, Clara del Arco, ha dit que és el primer cop que reparteix un premi de la Loteria de Nadal, i s'ha mostrat emocionada perquè "quedi repartit entre botiguers i amics". Alguns dels veïns afortunats han expressat que els diners "aniran molt bé per tapar forats". Entre botelles de cava, alguna llàgrima i crits d'emoció, l'administració encara amb més ganes el sorteig de Reis.

El tercer premi de la rifa de Nadal, el número 07637 s'ha venut íntegrament a l'administració número 37 de l'Hospitalet de Llobregat, situada al centre comercial Gran Via 2. L'administració ha venut les 160 sèries del número, premiades amb un total de 80 milions d'euros.

Del Arco ha explicat als periodistes que el centre comercial s'havia quedat el mateix número però acabat en 8 i no en 7. Però, ha puntualitzat que de totes maneres, el seu número ha estat venut també entre molts treballadors del centre comercial. De fet, a la botiga de bijuteria del costat, les 4 dependentes han ensenyat un dècim del número premiat entre crits i abraçades. "Me'n vaig a Tailàndia", ha assegurat una d'elles tot afegint que encara no s'ho creia.

Tot i quedar repartit entre treballadors de Gran Via 2, Del Arco també ha explicat que al ser un centre comercial, gran part dels números s'han venut a visitants esporàdics. Alguns veïns afortunats també han volgut acostar-se fins a l'administració per celebrar la sort. "Anirà molt bé per tapar forats", han comentat alguns d'ells, tot i que després amb emoció també afegien "algun capritx també ens donarem".

Un dels premiats fins i tot ha deixat el cotxe mal aparcat per acostar-se un moment a l'administració per compartir l'alegria. En aquell moment i davant dels mitjans de comunicació ha trucat a la seva dona per comunicar-li la bona notícia: "Ens ha tocat el tercer premi, 50.000 euros, t'he de deixar que tinc el cotxe mal aparcat", ha dit corrents però notablement emocionat.

"S'ha fet esperar però ha arribat", afirmava un dels premiats que també s'ha acostat fins l'administració. I és que el tercer premi ha estat dels últims en ser cantat pels nens i nenes del col·legi de Sant Ildefons, un número que no ha sortit fins poc després de les 13 hores del migdia.

En una altra administració de L'Hospitalet de Llobregat també han venut 60 sèries més del segon premi, el 92845, amb la qual cosa aquesta ciutat, limítrof amb Barcelona, ha estat de les més afortunades avui en el tradicional sorteig de Nadal.
Comprovar Loteria Nadal 2022

Directe Loteria de Nadal

Loteria de Nadal 2022

Tota l'actualitat i retransmisió en directe del sorteig de Nadal.

Widget Loteria de Nadal

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
 
Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

No oblidis comprovar els teus dècims de Loteria de Nadal des del nostre cercador.
Mapa premis loteria nadal

La Grossa de Nadal

Fins l'any passat la ‘Grossa’ de Nadal, és més grossa que mai
La Grossa de Nadal augmentó el seu premi. En aquesta edició, el major premi de la Loteria de Nadal estarà dotat amb quatre milions d'euros per sèrie, 400.000 euros per dècim premiat.

Directo Loteria de Navidad

Loteria de Navidad 2022

Toda la actualidad y retransmisión en directo de la Lotería de Navidad

 
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte de  Prensa Ibérica Media

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM