Comparteix-ho a:
Loteria de Nadal 2015

Els números preferits per a la Grossa de Nadal

Dècims de la Loteria de Nadal.

Les dates concretes són les terminacions preferides per provar sort amb la Loteria de Nadal. A tots ens passa que tenim certa predilecció per alguna xifra concreta. Però al cap i a la fi això són meres supersticions ja que tots els números tenen les mateixes possibilitats de sortir premiats en el sorteig de la Loteria de Nadal.

El dia del naixement d'un fill, un casament o l'aniversari solen ser els números preferits a l'hora de comprar una xifra determinada per a la Loteria de Nadal.

Normalment, solem triar terminacions senars com poden ser el 7 i el 9. Un altre dels números que més ens sol agradar és el 33. I per contra, considerem com "lletjos" els números que acaben en 0 o en 8.

Aquest any el 60.615 és molt especial per als aficionats del FC Barcelona ja que és la data en què el conjunt blaugrana es va proclamar campió de la Lliga de Campions davant la Juventus. El curiós d'aquest cas és que es ven a una administració de Tres Cantos a Madrid.
Comprovar Loteria Nadal 2022

Directe Loteria de Nadal

Loteria de Nadal 2022

Tota l'actualitat i retransmisió en directe del sorteig de Nadal.

Widget Loteria de Nadal

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
 
Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

No oblidis comprovar els teus dècims de Loteria de Nadal des del nostre cercador.
Mapa premis loteria nadal

La Grossa de Nadal

Fins l'any passat la ‘Grossa’ de Nadal, és més grossa que mai
La Grossa de Nadal augmentó el seu premi. En aquesta edició, el major premi de la Loteria de Nadal estarà dotat amb quatre milions d'euros per sèrie, 400.000 euros per dècim premiat.

Directo Loteria de Navidad

Loteria de Navidad 2022

Toda la actualidad y retransmisión en directo de la Lotería de Navidad

 
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte de  Prensa Ibérica Media

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM