Comparteix-ho a:

El segon premi de la Loteria de Nadal, el 04536, deixa pessics de sort arreu de Catalunya

El propietari de l'administració del carrer Barcelona de Salou celebra el segon premi.

El segon premi del Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal celebrat aquest dijous ha correspot al número 04536 i ha deixat una reguera de dècims premiats per tot Catalunya, on ha repartit un total de 5,6 milions d'euros. COMPROVA els teus números aquí

El segon premi reparteix 1.250.000 euros a la sèrie, de manera que el posseïdor de cada dècim guanyarà 125.000 euros.

Deu dècims d'aquest número (una sèrie) s'han venut a l'administració número 299 de Barcelona, situada al carrer Balmes, mentre que una altra sèrie ha estat repartida des de l'administració de loteria número 3 de Salou (Tarragonès).

Cadascuna d'aquestes oficines de loteria ha repartit 1.250.000 euros.

Cinc dècims més d'aquest premi han estat venuts en un establiment de Calafell (Baix Penedès), situat al carrer Mar, mentre que dos dècims més s'han venut a l'administració 265 de Barcelona, al número 195 del carrer Concili de Trento.

Però també s'han venut dècims solts d'aquest premi, la majoria per terminal, a Abrera, Castelldefels, Viladecans, Sant Boi de Llobregat, Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat), l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), Sabadell (Vallès Occidental), Sant Pere de Ribes (Garraf), Vic (Osona) -a dues administracions-, Castell-Platja d'Aro (Baix Empordà), Olot (Garrotxa), Portbou (Alt Empordà), Lleida (Segrià), Deltebre (Baix Ebre), Falset (Priorat) i Vinyols i els Arcs (Baix Camp).

El premi ha estat cantat pels nens Nicol Chungara i Youssef Salhi a les 11.21 hores, els quals pocs minuts abans havien cantat el tercer cinquè d'aquest sorteig, el 39415.

Segons les dades facilitades per Loteries i Apostes de l'Estat, el número s'ha venut a nombroses localitats com Pinos Puente (Granada), València, Fuengirola (Màlaga), Àvila, Barcelona, Cadis, Madrid, Bilbao, Callosa de Segura (Alacant), Sevilla, Granada, Lleó, Mèrida, Guadalajara, Santa Cruz de Tenerife, Alacant, Estepona (Màlaga) i Saragossa, entre d'altres.

El segon premi ha estat el cinquè dels tretze més grans que surten del bombo.
Comprovar Loteria Nadal 2022

Directe Loteria de Nadal

Loteria de Nadal 2022

Tota l'actualitat i retransmisió en directe del sorteig de Nadal.

Widget Loteria de Nadal

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
 
Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

No oblidis comprovar els teus dècims de Loteria de Nadal des del nostre cercador.
Mapa premis loteria nadal

La Grossa de Nadal

Fins l'any passat la ‘Grossa’ de Nadal, és més grossa que mai
La Grossa de Nadal augmentó el seu premi. En aquesta edició, el major premi de la Loteria de Nadal estarà dotat amb quatre milions d'euros per sèrie, 400.000 euros per dècim premiat.

Directo Loteria de Navidad

Loteria de Navidad 2022

Toda la actualidad y retransmisión en directo de la Lotería de Navidad

 
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte de  Prensa Ibérica Media

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM