Comparteix-ho a:
Loteria de Nadal 2013

Tenerife s'endú íntegre el 79712, segon premi de la Loteria

Jesús Lorenzo, un dels agraciats, es trobava a la Sala del Teatre Real.

La localitat de Tenerife de Granadilla d' Abona i la seva administració número 1 ha estat premiada amb el segon premi del sorteig extraordinari de la loteria de Nadal

El número 79712, ha estat venut íntegrament a l'establiment situat al carrer El Calvari d'aquest municipi. 1.250.000 euros per sèrie, 125.000 euros al dècim. Jesús Lorenzo, un dels agraciats, es trobava a la sala del sorteig del Teatre Real. "He vingut expressament a Madrid a viure el sorteig en directe. Tenim un dècim i repartiré el premi amb la meva família", ha assegurat. És treballador en hostaleria i va comprar el bitllet una setmana abans en una benzinera de Granadilla d' Arbona (Tenerife). La seva germana Maria ha declarat a TVE: "Tenim el dècim ben guardat a casa".

Els veïns de Granadilla d' Abona són tendència a twitter i tot el país en parla. Les 160 sèries del segon premi de la Loteria de Nadal del número 79.712 , que està dotat amb 1.250.000 euros, han estat venudes íntegrament a Granadilla de Abona, segons ha informat el delegat comercial de Loteries i Apostes de l' Estat a la província de Santa Creu de Tenerife, Luis de Montes.

Els 200 milions d'euros amb què està premiada cada sèrie es repartiran en aquest municipi del sud de Tenerife de 42.500 habitants, on l'administració "El Calvari" ha estat la que ha repartit la sort. Luis de Montes ha dit que aquesta administració havia venut diversos premis de la loteria, però "un de tan gran com aquest no el recorda", ja que aquest ha estat "fenomenal perquè a més ha estat venut íntegrament per "El Calvari".

El Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal ja ha deixat altres premis en aquesta illa en temps passats, ja que el primer premi va caure al Port de la Creu, a Santa Creu de Tenerife ia Los Realejos, el que "va estar molt bé", ha recordat Montes.

El premi ha estat cantat pels nens Isaac Patricio Vaquero i Isabel Flores Espinal a les 08.42 hores. El segon premi ha estat el segon dels tretze grans premis que surten del bombo
Comprovar Loteria Nadal 2022

Directe Loteria de Nadal

Loteria de Nadal 2022

Tota l'actualitat i retransmisió en directe del sorteig de Nadal.

Widget Loteria de Nadal

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
 
Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

No oblidis comprovar els teus dècims de Loteria de Nadal des del nostre cercador.
Mapa premis loteria nadal

La Grossa de Nadal

Fins l'any passat la ‘Grossa’ de Nadal, és més grossa que mai
La Grossa de Nadal augmentó el seu premi. En aquesta edició, el major premi de la Loteria de Nadal estarà dotat amb quatre milions d'euros per sèrie, 400.000 euros per dècim premiat.

Directo Loteria de Navidad

Loteria de Navidad 2022

Toda la actualidad y retransmisión en directo de la Lotería de Navidad

 
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte de  Prensa Ibérica Media

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM